Разтърсваща градушка унищожи стотици коли в Пловдив

Силна градушка в Пловдив

Стотици хора се превърнаха в жертва на градушката от 15 юли тази година. Множеството ледени късове унищожиха каросериите на автомобилите и ги превърнаха в неузнаваеми за своите собственици. Паника и безпокойство полазиха гражданите. Дълги опашки се извиват през последните няколко дни пред застрахователните компании и автосервизите, специализирани в PDR ремонти и обучения.

Автотенекеджйските салони не успяват да вмъкнат в графика всички нуждаещи се. Това допринася за тревожността и безпокойството при шофьорите. Без наличието на превозно средство, ежедневните задачи не биха могли да протичат гладко и безпроблемно. Именно поради тази причина, всички вие, пострадали от безмилостната градушка, имате възможността да се доверите на новия и доказал се през годините метод, наричан ПДР.

Тази технология е нещо ново и непознато за гражданите у нас. С помощта на специализираните машини и инструменти, дупките с различна големина биват ремонтирани за отрицателен период от време. Всяка една вдлъбнатина или козметичен белег се отстранява, без да се налага пребоядисване на превозното средство.

Ремонтът в никакъв случай не ще ви коства толкова скъпо, колкото сте си помислили в момента, в който сте съзрели унищожения от градушката, автомобил. Не губете време в мисли, които не ще ви помогнат. Това, което ви съветват професионалните лица, е да се възползвате от ПДР технологията и да сложите край на съществуващия проблем, загнездил се във вашето ежедневие.

Първоначалната цена на услугата е 80 лева, като всяка следваща дупка се заплаща допълнително, както следва: дупка, с големина на монета от 20 стотинки е 3 лева; вдлъбнатина, голяма колкото 50 стотинки, струва 6 лева, а такава, която е приблизително, колкото монета от левче или надвишава размерът й, струва 9 лева. Този вид услуга и заплащането, което следва да извършите за нея, не би оказала дисбаланс върху вашето финансово благоразположение.

Все още съществува възможността да запазите продажната цена на автомобила си, в случай че сте възнамерявали да го продавате след известен период от време. Не позволявайте возилото ви да се превърне в скрап и непотребна вещ. Градушките са природно бедствие, което ни връхлита тогава, когато най-малко очакваме. За жалост, сме безсилни пред силата и скоростта, с която ни посещава.

И въпреки това, наша е задачата и отговорността да се справим с щетите, които ни разтърсват след неговата поява. Всяка една дупка ни напомня за кошмара, който сме преживели на 15 юли. ПДР технологията е в готовност да заличи белезите от катастрофалния ден. Лицата, които практикуват и прилагат метода, са обучени специалисти, преминали през профилиран курс на обучение. Те са хората, които биха могли да ви гарантират за крайния резултат.

Пловдив се превърна в жертва на опустошителна градушка преди седмица. Тя разми веселието и радостта от лицата на шофьорите. Паралелно с това, автосервизите не смогват да записват часове до края на летния сезон. Плановете на много семейства за дългоочаквани екскурзии и почивки претърпяват крах. Улиците осезаемо опустяват след жестоката градушка, изсипала се над града. Настъпва пиков момент за градските автосервизи, упражняващи ефикасната и достъпна услуга, наречена „Paintless Dent Repair“ или още, ПДР.