4 причини да изберете PDR

Защо да изберем PDR

Paintless Dent Removal или отстраняване на вдлъбнатини без боядисване е технология, която намира широк световен отзвук като ефективен и рентабилен начин да се справим с малки повреди по автомобила. Имплементирането на този тип техники е спестило на хората и производителите на автомобили в световен мащаб десетки милиарди долари и се е доказало като ефективен и удобен заместител на класическите автотенекеджийски услуги.

Днес ще ви разкажем за 4 страхотни топ предимства, които ще ви накарат да изберете PDR като най-разумно и хитро решение при отстраняване на последици от градушка или друг тип наранявания по вашия автомобил, които са изключително неприятни във визуално естетичен контекст.

1. Спестявате куп пари от автотенекеджийски услуги

Технологията PDR позволява на хората да отстранят само и единствено дефектите, които са проблемни. Това резонно коства значително по-малко средства спрямо пълния ремонт на съответния панел от каросерията на автомобила. С други думи, използвайки този метод за отстраняване на вдлъбнатини и малки повреди ще можете да спестите и куп средства, нещо, което със сигурност е по вкуса на всеки рационален човек.

Освен всичко гореизброено няма да ви се наложи да сменяте панели по каросерията на автомобила, нито пък да плащате за цялостното му боядисване.PDR третира лазерно точно само проблемните зони, без да влияе на останалите части от вашата кола.

2. Пестите ценно време, което да използвате за нещо по-полезно

Отстраняването на проблемите чрез PDR отнема в пъти по-малко време. Така няма да се налага да оставяте своя автомобил за дни или дори седмици в автосервиза, а ще можете в изключително кратки срокове отново да го използвате, за да извършвате обичайните си дейности с него.

Най-често отстраняването на една вдлъбнатина може да отнеме буквално минути, а ако те са повече всичко може да бъде готово в рамките на часове. С PDR технологията скоростта на работа е доста по-висока, тъй като тя се фокусира само и единствено върху критичните точки на каросерията, вместо да се занимава излишно с целия повреден панел.

3. Запазвате оригиналната боя

Благодарение на PDR вие можете да запазите първоначалната боя на вашия автомобил, такава, каквато е била в деня на закупуването му. Не се налага пребоядисване или други разходи, които и без това не желаете да правите.

С PDR технологията се третират само вдлъбнатините по каросерията и нищо друго. Това позволява ненарушаване целостта на боята, а освен всичко останало можете да използвате този метод многократно за отстраняване на последици от градушка например.

4. Пестите много нерви

Омръзнало ли ви е винаги,когато оставите колата си в сервизапокрай един проблем да изскача още някой? Забравете нелоялните автосервизи, защото ние от Mobiles.bg правим това, за което сте ни потърсили – отстраняваме вдлъбнатините по вашата кола, без да се налага допълнително боядисване.Точно това, което сте искали!

Пестите нерви и печелите положителни емоции от качествената и добре свършена работа по вашата кола. Забравете обичайните разправии с автотенекеджиите – те вече са излишни, защото всичко е отлично дефинирано като задачи, изпълнение и срокове. Кратко, точно и ясно –  такова каквото обичате да бъде. Без излишни нерви, без излишни разходи, без неясности.