PDR технология – какво представлява тя?

Какво представлява PDR

PDR технологията е ефикасен метод за предотвратяване на вдлъбнатини, без да се налага повторно пребоядисване на автомобила. Известна е в широк световен мащаб като „Paintless Dent Removal“, преведено от английски „Премахване на вдлъбнатини без боядисване“. Притежавате реалната привилегия да съхраните вида на превозното си средство такъв, какъвто е бил, при закупуването му.

Методът за отстраняване на козметични белези, вдлъбнатини и друг вид наранявания не е толкова популяризиран в България, но в най-скоро време се очаква да привлече огромен брой потребители на своя страна. Той притежава редица сериозни и безспорни предимства, сред които са ниската цена и високо качество.

Бихте могли да се превърнете в свидетел на перманентно премахване на вдлъбнатини по професионален и изпипан метод. Използва се натиск върху вътрешната страна на панелите на автомобила, служещ за изправяне на проблемните участъци. През летния сезон на 2014 година твърде много граждани се превърнаха в жертва на щетите от градушка. Именно тогава, тази технология доби сериозна популярност, заради блестящите резултати, на които станахте свидетели.

Най-ефективният метод за изправяне на вдлъбнати. Какви са неговите предимства?

  1. След прилагане на технологията, повърхността на превозното средство се превръща в идеално гладка. Вие не бихте могли да откриете разликата от „преди“ и „сега“, благодарение на безупречния резултат.
  2. Запазвате оригиналната боя на автомобила, без да се налага повторно пребоядисване, отнемащо ви твърде много време и средства.
  3. Заплащате в пъти по-малко в сравнение с останалите приложими процедури за отстраняване на подобен тип „наранявания“.
  4. Цялата останала част от каросерията на превозното ви средство запазва своя вид. Никой не е в състояние да прозре за грозните последици след опустошителната градушка.

Благодарение на ПДР услугите всеки един шофьор притежава възможността да съхрани или увеличи продажната цена на автомобила си. Посредством услугата, вие сте в състояние да вземете точно толкова пари от извършената търговска дейност, колкото сте и мечтали. Сериозните вдлъбнатини биват отстранени изцяло, без да създават предпоставка за вашето безпокойство или тревожност, в момент на бъдеща продажба.

PDR в София

В случай че обитавате столицата, то навярно сте забелязали колко много автомобили страдат от множество вдлъбнатини и наранявания. Това е следствие от ледените късове през 2014 година, които са оставили своя автограф върху превозните ви средства. Днес, вие бихте могли да предотвратите това по възможно най-рационалния и бърз начин. Освен това, не се налага да заплащате скъпо за процедурата.

Освен наранявания от градушка, ПДР технологията е способна да „изчисти“ до още много видове вдлъбнатини – козметични белези, дупки, появили се при паркиране, катастрофи и други.
Имате възможността да се възползвате от метода толкова пъти, колкото желаете. Не съществуват ограничения при използваемостта на услугата. Твърде удобно за вас, нали?