Изкуството, наречено PDR

Изкуството PDR

За мнозина потребители, Paintless Dent Removal или по-известна у нас с името PDR метод за отстраняване на вдлъбнатини е все още нещо непознато. За някои от тях това до голяма степен изглежда като магия, защото им показва един изключително лесен и ефективен начин за справяне с малки поражения по купето на техния автомобил, без значение дали той е стар или чисто нов.

От времето на своята поява PDR буквално промени лицето на автомобилната и авторемонтната индустрия. Появил се в заводите на производителите като изключително успешен начин за справяне с малки козметични дефекти по време на производствения цикъл, днес този метод е познат в цял свят и все повече хора го предпочитат.Въпреки множеството неизвестни за това, кой оригинално е създал тази технология, то в крайна сметка днес сме свидетели на нейното широко разпространение в по-развитите в технологично и икономическо отношение държави.

Именно този метод е и най-предпочитан при отстраняването на леки удари и вдлъбнатини, причинени от досег с малки предмети.Едно от най-честите приложения в България на PDR техниките е при поражения, създадени от агресивни градушки, които оставят множество белези по колата и в противен случай изискват сериозни инвестиции за отстраняването им.

Една от най-силните страни на PDR е скоростта. Често само за няколко минути един добър специалист може да изправи някоя изключително грозна и неприятна дупка от градушка например. Това неизменно се отразява и на вашите разходи в тази насока и като за капак на всичко – пестите пари и всичко благодарение на тази невероятно удобна технология.

Няма как да пропуснем да споменем и факта, че при използването на PDR техники ще можете да запазите и оригиналната си боя, нещо, което със сигурност ще зарадва всеки собственик на автомобил, който държи на елегантната визия. Колкото и да е добре свършена работата при боядисването на автомобил след ремонт, то все пак най-добрият вариант е да се запази заводската боя. Това е особено важно, ако не искате да пребоядисвате целия автомобил и да правите напълно излишни разходи.

Забравете оставянето на автомобила си в сервиз за седмица или две, защото PDR е значително по-бърз от конвенционалните ремонти. Забравете търсенето на резервни капаци, калници и други панели за автомобила, които да възстановят неговата визия на относително ниска цена. Вече има доста по-лесен, по-рентабилен, по-бърз и по-икономичен начин да се справите с малките досадни вдлъбнатини по колата, а именно PDR.

Paintless Dent Removal (PDR) е онова нещо, което сте чакали винаги и сте се надявали, че то съществува, за да ви помогне в подобен критичен момент. Той е една малка магия, която ще ви даде шанса да се справите с предизвикателствата, които често живота ни поднася и ще можете да възвърнете първоначалния вид на своята кола и то до ниво сякаш току що сте я купили от завода.

Доверете се на Mobiles.bg и си гарантирайте най-висок клас професионализъм в съчетание с грижа за вас и вашият автомобил – нещо, което със сигурност ще оцените, когато видите резултатите от нашата работа.

Свържете се с нас и разберете повече за това как може да сме ви полезни!